Friday, April 16, 2010

Dah lama teramat aku xde idea nak tulis kat blog aku ni..
dah lama aku tinggalkan diary aku ni..
time aku susah.. disini la tempat aku luahkan perasaan..
time aku happy..
aku tinggalkan lak..
kesian betulla diary aku ni..
esok aku nak gi buat spek baru..
sebab spek aku dah dilarikan ombak time aku mandi pantai..
huhuhuhuhu..
sodih tull..
xpela.. 
so skrg aku terpaksala gune khidmat kontek lens..
tp org cakap kalau aku pakai kontek lens aku cantik..
muehehehehe,..
pakai je la dulu..
:D

4 comments:

ibnumustafa said...

salam.. alololo shiangnyer.. bokpo ika g mandi mande kat laut pakai spec? kalau mandi mande kat dlm kolam xpe gok.. jatuh pon leh dapat semule.. kang doh kene g buat hok baru.. x pasa2 peteh terebang.. huhuhu..

Al-Farosyah said...

Selamat buat spek baru, hihihi.. lain kali pakailah lagi spek ke, selipar ke, bawak hp ke time mandi kat pantai tu ye, hihihi..

Putri said...

ibnumustafa : wsalam.. kene paka spekla.. baruleh tgk ombok besor ke kecik, senang nok elok.. elok punye elok.. hilang terus spek.. takpola.. tu maksudnye Allah nok suh ika tukor baru spek.. hok lagi lawo.. :P

Putri said...

al-faroshah : hehehehe, memang putri bawa semua kak.. tapi semua tu letak atas pasir.. :P.. baru2 ni kat p. kapas, selipar hilang.. huhuhuhu.. sedeh.. :(