Thursday, April 1, 2010

First Award

NI first time aku dapat award tuk blog Diary Hearty aku ni..
Daripada Mehmed (http://mehmedia.blogspot.com) 
 Ni la rupe award yang dihantar pada aku..

Tq ek Mr Mehmed kerana sudi bagi Award ni..
Lain kali bagi lagi ek..

1. Kene bagi link penghantar award ni.

aku dah tulis kat atas tadi
2. Kene bagi Awards ni kepada 15 blogger lain..

Yang ni aku tak tahu nak bagi kat sape lagi.. let me think 1st :D

3. Hubungi penerima award dan bagitahu mereka telah menerima award.

Ni eden x dpt buat lagi sebab x fikir lagi nk bg kat sape.. (peace)

4. Kene citer 7 perkara tentang aku :

yang ni aku x tahu jugak nak tulis.. huhuhuhu.. tp xpe, aku cube jerk yer..

i) suke tido, pantang ade ms terluang mesti tido.. kroh3x..
ii) aku suke bace buku, lepas baca buku.. tido..trus masuk dalam mimpi.. :P.. siap meraung2 lagi..
iii) aku suke duk depan pc.. duk jerk.. tgk.. baca.. belek2.. dok layang org doh kalu ngadap pc..
iv) aku suke tgk gambor2 yang best.. aku suke simpan gambor2 yg comel..
v) aku dok suke photoshop.. huhu..tapi disebabkan aku suke tgk gambor lawo.. aku terpaksa belajar photoshop.. :P
vi) aku suke pasang lagu kuat2.. kalu org maroh aku, lagi kuat aku psg.. so better diam jerk.. hohoho..
vii) aku seorg yg baik, tp kalu ade org berlagak bijak, berlagak pandai depan aku, or pandang rendah kat aku.. siap are org tu.. x lame la tu nak kene ngn aku..  :P

dah cukup 7 kan? hehehe.. ke nak tambah lagi ek?


1 comments:

Al-Farosyah said...

tahniah :)

Putri, yang keenam tu akak terkejut gak :P ganas gak Putri ni. hihihihi....