Tuesday, November 3, 2009

Hilang Fokus


2 3 hari ni, aku asyik hilang fokus jerk..
segala bende takleh buat..
sebabnya aku x reti nak control stress..
tak cukup tidur.. habis bende effect aku..
akaun aku x dapat buat lagi.. tadi kawan aku tanye sal tudung, tetibe jer aku x ingat "tudung" tu aper..
huhuhuhuhu.. sedihnyer hidup.. kenapalah otak aku jadi lemah macam ni..
keje aku terpaksa settlekan keje yang tak perlu berfikir.. kalau tak, haru jadinya..
Semalam time aku nak masuk office aku,
aku tak nampak pun tempat aku jalan tu licin, sebelum2 ni aku memang cukup berhati2 dengan persekitaran..
ye lah, doctor peribadi aku dah pesan elakkan jatuh..
tapi tulah.. otak aku lembab.. so aku jatuh lagi..
tapi alhamdulillah aku sempat bertahan, xla jatuh teruk..
kalau tak maybe aku terpaksa ditahan di ward..
dah ade pengalaman jatuh, so time nak jatuh tu reti control badan :P




ni lah tempat aku jatuh pagi tu, mujur aku org yg terawal datang..
time aku jatuh tu, ader sorang budak syarikat sebelah syarikat aku dah datang..
die la tolong aku.. huhuhu.. tq ek..
Kalau aku tersalah sikit jerk, kemungkinan aku akan jatuh dalam longkang besar kat tepi tu..
xleh nak bayangla.. mintak jauh..




Tempat aku jatuh daripada pandangan pintu office aku.. hik hik hik..




Dulu aku jatuh kat sini.. pagi2 tu time aku datang office,
aku main redah jerk masuk office.. terus tersungkur kat situ dengan beg2 aku..
huhuhuhu..
habis lutut aku berdarah.. :P
Tapi best jugak jatuh.. ;)

p/s : sape tahu bagaimana nak hilangkan tekanan?



6 comments:

Al-Farosyah said...

Oh, Putri adikku, hati2la selalu ye.. Akak doa moga Allah lindungi Putri selalu.. Doa banyak2 ye, moga hati tu tenang..

Putri said...

Al-Faroshah : tq kak.. sebab PMS ni rase2nyer.. hormon x stabil.. xleh nk fokus kak..

akira said...

huhu...akak..hati2 la erk..lain kali tu jln elok2 tau... erm nak ilangkan tension?? kalo adk..adk mse tension ske tgk cte lawak2 smbil tu mkn bebanyak...huhu ilang la sket..hehe

Putri said...

Akira :

ye dik..lain kali akak hati2 insyaAllah..
hilangkan tension dengan makan ek?
hehehehe.. boleh jugak cube.. tapi mcmn dik, tgk makanan pun malas.. :P

Kamsiah said...

salam..
heeh malu kan kalau jatuh bedebuk time org ramai...

Putri said...

to Khamsiah:

hehehehe.. a'ah..
:P tq kamsiah sebab sudi dtg dan kjomen blog putri.