Sunday, June 27, 2010

SmS oh sMs 2

setelah aku dah 2 3 4 kali kene paw kreadit..
aku pun bertekad nak mencari kebenaran di sebalik tu..
tu pun setelah meluat dah asyik mintak top up rm 3, rm 10..
setelah diselidiki, nombor tu bukan milik kawan aku tu..
no tu dah bertukar tgn dah..
skrg menjadi hak milik budak sekolah..
dan budak sekolah tu menghantar kreadit request kpd semua kwn2 kepada kwn2 aku yg terdapat di dalam friends list nye..
dn semalam, aku dh bg amrn bertulis kat budak tu..
rs teringin je nak kenal mcmn lah rupe budak tu..
kecik2 dah pandai menjatuhkan maruah org lain..
dah pandai mintak2 duit ngn org..
besar2 camne la ek..
anak sapa la tu.. :P

3 comments:

Farid bin Aspar said...

Aduh~.. bersedekah yer....
Alhamdulillah...
Kenapalah suke membazir bdk2 skang nie... ish2...
Pengajaran : kene selidik semua perkara supaya jelas... =)s

Putri said...

Farid : bukan bersedekah dik.. :P.. kalau bersedekah boleh pahala.. sebab ikhlas.. akak tak ikhlas.. :( huhuhu..

Azzahrainee said...

hihihi..akak tuh baik bgt sih.. berarti nih lain kali zahra juga mau hantar msg kat akak dan minta akak isika top up utk zahra hehehehe maruk ni ceritanya.