Thursday, June 17, 2010

Try Sekali Lagi (gambar yg sama)

Try lagi skali gambar yang sama..
buat release tension malam ni..
tapi nampak lagi keras dari yang kak an buat..
takpe.. nak cube lagi..


Gambar ni pula setelah ditambah saturation, sebab ana abdullahi kate kaler ija ngn biru dok berapa jadi.. suram..


Yang ni yang original :


Nota untuk kak an :

TQ Kak An sebab ajar izza.. ade org tu kan.. die cakap " ada hati nak belajar topaz, fotoshop pun tak reti lagi".. huhuhu.. bukan die nak ajar.. die menganjing jer memanjang.. sedih tul hati ini..

5 comments:

seposeng karat said...

amende yg keras??aku tgk pic tu mmg dh freeze dh..hahhaha :P

napok cam byk men kontras je..
acu try edit pic len..amende yg mung nk tunjuk dlm pic nie??

Putri said...

seposeng karat:

gambor tu yg napok keras.. dok hidup.. dok smooth langsung..

aku takmboh tunjuk bende dlm pic ni :P aku nok tunjuk air itu adalah tasik :P hehehe.. tp gambor sebenornye agak kabur.. ni bukan gmbr dr coolpix aku.. ni dari kamera Pokcik Syed.

seposeng karat said...

dok men topaz nge nik ke pic nie??

i want more from u.give me your another editing with another interesting picture..heheh :P

fatinamaLinasHukri said...

akak, nak belajar topaz ngn akak :)

Putri said...

seposeng karat : yup.. topaz ngn Nik.. aku akn cube lagi.. hehehe.. :P..

Fatin : akak baru je belajar dik.. :D.. nanti kalau akak pandai.. kite buat same2 ek..