Wednesday, July 21, 2010

Pokok Vs Akar

Ni dialog org Malaysia dengan orang Indonesia :P.. kelakar banget :P Sorry ya diQ kerana masukkan perbualan kita di dalam blog akak :P lucu ;)

Azzah: salam
Azzah: kak akak ngomonga apaan sih di blog
Azzah: zahra nggak ngerti
isyrak: bhs trg
isyrak: wsalam
Azzah: tuh yg ada buah rambutannya tu
isyrak: hihi
Azzah: translate dong!
isyrak: akak tulis, akak ambik gambar ni , rambutan di depan umah, tp tak berapa menjadi, tangan menggigil
Azzah: tangan menggigil tuh apaan lagi nggak ngrti
isyrak: ketar
Azzah: bergetar ke?
Azzah: kak boleh komplain x?
isyrak: komplain ape ek
Azzah: bag tuh bukan gambar hello kitty
isyrak: hbs tu
Azzah: pokoknya bukan
isyrak: :P
isyrak: akarnya ape?
isyrak: ;)
Azzah: akarnya ape tuh apa plak?
Azzah: ooooo akar=pokok
Azzah: hahahahahha
Azzah: bukan mcm tu
isyrak: hahahaha.. akarnya maksudnye kalau ada pokok, pasti ada akar
Azzah: hihihihiiii
isyrak: :D
Azzah: kalau hello kitty lg cantik
isyrak: kamu ngomong pokok2..
isyrak: hello kity macaman yer
Azzah: ada kumis di pipi dia
isyrak: :P
Azzah: ada pita bunga2 di telinga dia yg kiri
isyrak: ade kumis, tp x nampak
Azzah: hidungnya kuning
Azzah: hihihihihi
isyrak: xpelah ade kumis or xde, hidung kuning or merah, yang pasti itu hello kitty
Azzah: ya deh
isyrak: :P :P :P
Azzah: mengalah saja dari pada gaduh
isyrak: iya2 dong
Azzah: :P
isyrak: akarnye betul dong
Azzah: hussssh..bukan macam tu
isyrak: habistu bagaimana?
isyrak: akar lagi penting dr pokok
isyrak: ;)
Azzahrainee Haryono: pokok=utama
isyrak: akar yg utama
Azzah: hihihihihihi
isyrak: Masakan pokok hadir tanpa akar
isyrak: akar, pokok, kemudian ranting
isyrak: kamu perlu ubah bahasa kamu
Azzah: beginilah kalau orang biology sudah bicara
isyrak: hehehehehe
Azzah: hihihihi
isyrak: jom solat
isyrak: dah azan
Azzah: dah selesai
Azzah: magrib kul 5.30
isyrak: waduh2, cepat banget kamu
Azzah: hikshiks
isyrak: okey, kalau disini baru maghrib
Azzah: pandai cakap
isyrak: tata ya neng
Azzahrainee Haryono: oklah sholat gih
isyrak: beres

3 comments:

Al-Farosyah said...

gue nggak paham kok..

Isyrak said...

nggak perlu faham..
gue pun ngak phm :P

mehmed said...

knp dibingungkn...
bikin pusing aja..
wakawaka..

-kang med-