Sunday, October 18, 2009

Anak-anak Saudara yang Comel

Saje je aku nak wak masuk gambar diorang, sebenarnya aku nak letak gambar lain, tetapi bile aku nak transfer gambar-gambar dari handphone aku ke pc.. x dapat lak.. kenapa yer.. x pernah lagi aku alami masalah mcm ni.. so xperla.. disebabkan aku keboringan ni.. aku upload jer la mane2 yang dah ade dlm pc aku ni.. boring sangat2 dah ni.

Ni anak-anak Abang Long aku, sepatutnye ade tiga, tetapi gambar bertiga aku x jumpe dalam pc ni.. so aku upload yang ni la dulu.. yang besar panjang tu namanya Adam.. kecik2 dah pandai control macho.. kalau bergambar jer muka die akan cepat2 jadi serius, hilang sifat keanak-anakan. Yang ke dua pulak, namanye Aizudin, tapi aku panggil Judin,die ni banyakla sangat cakap, kalau aku penat sangat layan die, aku bukak jer MP3 yasin, suh die ikut. :P kirenye menjadik jugak.. sebab die ni kecik2 dah hafaz quran.. dan yang ke tiga, Husna, gambarnya akan dimasukkan kemudian.

Ni Haiqal dan Aiman, twin.. anak-anak kakak aku yang ke tiga. Ni kat klinik.. sangat suke bergaduh, boleh berdarah2 kalau dibiarkan..

Husna, anak abang long.. satu2nye puteri.. puteri ni la jadi rebutan abang2 dan sepupu2nyer.. :P sangat comel dan petah berbicara.. suke tengok gelagat die dan suaranye yg cute.

Ni Iqbal, anak kakak aku yang ke tiga.. aku panggil "adik". cita2 die nak jadi macam Ustaz Azhar Idrus.. hehehe.. suke sangat tengok Ustaz mengajar dalam CD..

Ni anak sulung Abang Ngah aku, Ehsan.. suke sangat kucing.. :D


Ni Judin versi perempuan.. aku teringin sangat nak ade anak menakan perempuan, so aku pakaikan tudung kat anak saudara aku ni.. hehehehe.. waktu tu Husna xde lagi..

Ni plak Iqbal a.k.a adik.. hihihihi.. anak saudara yang paling manja dengan aku.. ni adik bongsu aku punye kerje.. die bagi pakai tudung.. waktu ni kami memang kepingin anak menakan perempuan.. hehehehe.. habis anak2 saudara lelaki kami pakaikan tudung.. cute kan?

p/s : mereka ni la penyeri kehidupan aku.. hehehehe.. riuh rendah rumah aku, seingat aku sekali aku mengamuk sebab diorang rosakkan barang kesayangan aku.. tapi time aku marah tu mereka membatu jerk.. skrg barang tu aku dah buang.. kalau aku tgk, nanti aku akan marah lagi.. huhuhu.. sedih, tp xpe la.. buang pun buang la.. asal aku x marahkan mereka lagi.. kih kih kih..

2 comments:

Dora said...

alahai.... cutey mutey nyer....
yang anak2 sedaranye tu terpaksa ler ikut rentak makcik2 nye yang kepingin tu.... sian....

Dora said...

alahai.... cutey mutey nyer anak2 sedara dia nih.... yang anak2 sedaranyer tu terpaksala ikut rentak makcik2 nye yang kepingin tuh....