Thursday, October 29, 2009

Buah Hati Pengarang Jantung


Baby sape ntah tido atas katil aku tuh..

Barangan keperluan aku setiap hari.. kalau xde memang cacing kepanasanla aku..

Sebenarnya ni laptop kakak aku, aku terpaksa pinjam sebab pc aku duk kat ward.. sakit..
2 hari duk kat ward.. so terpaksalah aku pinjam laptop ni..sebab aku boring..aku xleh berpisah lama dengan "hubby" aku ni..


Ni la warne laptop ni.. comel kan..

Ni harta aku yg aku sayang sangat2.. segala mak nenek ade kat dalam ni.. kalau hilang.. aku x tahula ape akn jadi pada aku.. mintalah x hilang.. aminnn..

p/s : aku x tau nak tulis ape dah kat blog aku ning.. arini aku x gi keje.. aku tension.. so aku memang xleh gi keje memandangkan keje aku ni melibatkan orang ramai.. aku takut aku tak mampu control emosi aku.. so aku terpaksa ponteng kerje.. huhuhu.. dah 2 hari aku x gi keje ni.. aku nak cari kedamaian jap..

4 comments:

Al-Farosyah said...

Comey nye baby yng tertido atas katil Putri tu.... macam muka beruang pun ade gak.. yang laptop tu pun comey gak.. hm, Putri.... berehatlah kalu rasa penat atau tak terdaya.. tapi jangan sekali2 berhenti atau mengalah. carilah mentari di kabus awan. light will guide you to the true path (er, betul ke grammar akak ni?). be strong ok! i'll always pray for you.... (^_^)

Putri said...

i'm always strong my dear sis..
just tension at work..maybe la..
akak.. nama beruang tu ain farhana.. kih3x.. ngade2 betul ..:P

norhayani.ibrahim said...

sukati jer 2ko name bear aku,kwang3x =P

Putri said...

hahaha.. doh tu bakpe tinggal bear tu sorang? mujur aku ader, leh la jaga die.. jah siap bagi selimut lagi.. sebab bear tu sejuk.. musim tengkujuh kan.. aku hok sejuk ni die dok wi selimut pun.. huhuhu..
kih3x..