Friday, October 23, 2009

Binatang Peliharaan Kami


Ni kucing jantan kami.. hehehe.. x bagi nama ape pun. Aku panggil Miow jerk.. die suke ikut mak aku gi surau.. huhuhuhu.. susah giler suh die balik.. aku bukan ape, takut die kene langgar.. :(


Ni kucing yang sama, posisi berlainan.. kucing ni la peneman aku bile aku duk kat pintu rumah.. :D.. kalau aku keluar jerk, mesti diorang semua akan datang kat aku, walaupun aku x bagi diorang makan.. diorang suke nak manja2.. kih3x..


Ni kucing betina lak, adik kepada kucing kat atas tu.. namanya pun Miow.. die dah ade baby sekor.. baby die tu aku x tahu kemana..


Tu tangan aku tu, terpaksa pegang muka die sebab die xnak tengok kamera handset aku.. mentang2la kamera encet jerk.. huhuhuhu.. ngade2 betulla ko kucing.. ape2 pun aku tetap cayang kat ko.. muah muah muah.. 3 kali kiss.. :P


Time aku main2 ngn kucing2 aku tu, tetibe lak lembu ayah aku melintas.. hehehe.. so aku snapla.. sesape nak beli lembu tuk korban blehla sms aku.. kih2x.. tu rumah kecik kat lembu aku tu adalah rumah padi, tempat ayah aku simpan padi.. :P
p/s: tp ayh aku x jual kot, die sayang sebab lembu die comel..

P/s : kepada adik2 aku yang duk baca blog ni, kalau korang rindu kat kucing2 dan lembu2, copyla gambarnyer.. lain kali aku ambik gambar kambing kiter lak ek.. peace..

4 comments:

intan izani said...

suke kucing..
comeyyy..

Tirana said...

wah...banyaknya binatang peliharaan..lembu-lembu tu manja ke tidak? hehehe..

Al-Farosyah said...

Aik? yang jantan nama meow, yang betina pun nama meow, nanti bila Ain panggil "meooww" nanti dua2 dok toleh.... Ain kahwinkan ke dua2 ekor Meows tu?

Putri said...

intan izani : suke ek? mehla umh ain. :), tq sebab sudi komen :D

Tirana : lembu x manja ngn ain, manja ngn ayh jerk..

Al-Faroshah : hehehe.. x bagi namapun, pgl jerk.. semua sahut.. eh, yg jantan tu masih anak teruna.. yg betina tu dah kawin..
kih kih kih