Saturday, August 7, 2010

Pokke Angguk

pokke

bestnye kalu jadi cicak..
x perlu fikir ape2..
time lapar, baru cari makanan..
time mengantuk, baru cari tempat tuk berehat..
time kene kejar di pemangsa.. lari jerk..
kalau x sempat lari, tanggalkan ekor..
leh kelirukan musuh..
kalau x sempat selamatkan diri..
matipun x perlu dihisab..
alangkah bertuahnya cicak..

(nak jadi cicaklah, hihihi)

p/s : tension tul ngn blog ni.. skima jerk.. mcm bukan blog aku yg merapu2 ni.. mcm blog orang baik :(.. huhuhu, tapi aku bukan org baik.. rasa nak merapu tersekat.. bantai aje lah.. ni kan blog aku.. :P nampak je skima, tp orgnye kucar lanar.. hehehehe jom tengok citer You Are Beautiful.

Nota kepala lutut : tadi kawan aku cakap, die xleh tgk citer ni.. kalu korang xleh tengok, tu maksudnye korang kene download/ renew adobe flash player. hihihi.. best citer ni.. kalau tension mcm aku, better korang rilex jap.. bukak citer ni.. heroin die sweet sangat2.. macam aku.. (perasan comel, padahal huduh sikit dari katak :P)

3 comments:

mehmed said...

klau jd cicak,
kne stik di org la jwbnyer...
ahahhaaa

Isyrak said...

nusuklah kalu dang..
kalu dok dang pun xpe, mati xdop sbrg hisab..

ibnumustafa said...

nak nusuk mane kalau doh dop sempak.. lubang xde nok nusuk.. jatuh keceper ler.. hahaha