Tuesday, February 2, 2010

Baby Iman

 

Ni kawan satu batch ngan aku kat USM..
Kak Zura & Suaminya, Abg Azizan.. 
Kak Zura baik sesangat..
Aku pernah ketuk bilik dia pagi2 buta dengan bawak bantal (buat2 mengigau)..
Sejurus selepas dia bukak pintu aku pun naik katil die terus tidur sampai pagi..
Hehehehe.. 
Dia terpisat2 tengok aku, tapi die biarkan jer aku tido dalam bilik dia..
ngeh3x.. poyo jerk aku..
Time tu aku bukan ngigau, tapi aku lari dari bilik..
Sebab bilik aku bising..
So nak x nak aku terpaksa lari dr bilik wat ala2 ngigau dan redah bilik org yg dah tido..
ngeh3x..
xpe.. time tu walaupun kami masuk sekali..tapi aku masih muda..
org lain tua dari aku.. so aku ni jadi adik bongsu diorang ler..
Time tu, kwn2 aku panggil aku dengan meletakkan perkataan adik sebelum nama aku..
ngeh3x..
Pernah aku gaduh dalam lab ngn kawan aku sebab die duk panggil aku adik..
huhuhuhu..

 

Ni baby Kak Zura.. baru jer lahir.. Nur Iman Amani Bt Azizan
 Baru jer lahir pada 17.01.2010

   

MasyaAllah..comel bangat..
Seperti ibunya..
Tahniah kak sebab dah dapat baby..
Huhuhuhuhu..Putri jeles ni..
Akak dah ade baby, putri xde lagi..
Doakan Putri cepat2 kawin ek Kak Zura..
hehehehe.. poyo jerk doa camtu..
kih3x..
Ape2pun, tahniah :D
Semoga bahagia sampai bila-bila..
Amiinnnn

6 comments:

neo said...

wah pandai putri yee buat2 saje ngigau yee..putri2

Putri said...

putri memang pandai kalau bab2 berlakon nih..
poyo kan..
wat2 bodoh pun boleh jugek..

Rashid said...

Putri cepat-cepat kawen.. heehe.

Putri said...

hehehehe.. xde org nak Cikgu Rasyid.. Bakal husband putri dulu dah tersangkut kat org Johor lak.. hehehe.. so terpaksala Putri pasrah.. :P

Al-Farosyah said...

Cute. :)

Takpelah Putri kan. Setiap orang ada bahagia dia sendiri. Nanti turn Putri lak bahagia dapat anak comel2. InsyaAllah.

Bakal husband dah tersangkut ngan org johor, Putri pun kenela menyangkut2kan diri tu ngan org lain gak. hihihihi....

Putri said...

hehehe..
:).. ade ke ek bakal husband tersangkut kat org lain..
nampak sangat putri ni x reti nak jaga kan?
xpelah.. Semoga die akn menjumpai org yang lebih baik dari putri.. yang mampu melayani die setulus hati..
Kalau xde, meh sini balik..
kih kih kih.. :P..