Monday, February 1, 2010

Putera Katak

Aku dah nak tido dah..
Lepas borak2 ngn Kak Dora Yakie..
Malam ni aku x masuk Facebook...
Malam ni malam yg "no facebook"..
YM pun dah lama aku tak masuk..
Apatah lagi Friendster..
Dah lama ditinggalkan..
Kesian kat kengkawan aku..
Sorry yer kawan2..
Walaupun x dapat borak..
Korang tetap di dalam hati aku..
I ll always miss n love u my dear friends..
 

hehehe.. sebenarnye aku dah nak tido dah ni..
Tapi disebabkan aku x tulis ape2 malam ni..
Sebelum tido aku nak coretkan sesuatu kat sini..
Kononnya nak tulis sal PUTERA KATAK..
hehehe.. aku nak mimpi putera katak malam ni..
X jumpa real pun..
Jumpa dalam mimpi pun ok..
kih3x.. 
Moga2 aku dapat menukarkan putera katak menjadi putera raja yang hensem..
Sory kak Dora.. asyik katak jerk..
kih3x..
Good nite kak dorayakiee


p/s: sape la nak jadi putera katak aku..
dari aku kecik sampai sekarang.. aku tak pernah lagi jumpa my real putera katak..
huhuhuhuhu..

4 comments:

Al-Farosyah said...

Good Night :)

Moga ketemu juga putera katak yang diidamkan walau dia bukanlah katak, tapi manusia :p

hehehehe....

Putri said...

xnaklah manusia kak..
manusia ni pelbagai ragam..
ade yg nampak baik tapi sebaliknya..

katak lagi baik.. :D..
kalau kite baik ngn die, die baik ngn kiter..
kalau kite sepak die..die lari jer slow2..
hehehehe

Al-Farosyah said...

:(( mane leh kawin ngan katak!..

Putri said...

boleh :D..
hehehe..memain je la akak..