Wednesday, February 24, 2010

Rock Sempo!

Dalam aku duk pusing2 membaca..
Tetiba aku terbukak link ni..
Tersengih2 aku sengsorang..
Best.. terhibur aku buat seketika..
Kalau korang nak terhibur jugak..
Jom sama-sama tengok..


Cube korang tengok betul2..
Vokalisnye memang power lah.. 
Aku bagi 5 bintang..
X berganjak walaupun diganggu dengan pelbagai cubaan..
Diketuk dengan pemukul dram..
Bukan setakat jari diketuk.. tp muka pun habis terkena..namun nyanyian tetap diteruskan.. 
kih3x..
klakau memang klakau..

Pemukul dram lak memang kreatif lah..
Habislah periuk mak ko tu..
Tembus nanti karang..
Hahahaha..
Poyo jerk korang..

Cube korang tgk part last..
Binatang ape yg kwn2 die tu usik ek?

Tahniah kerana berjaya korang menghappykan akak..
Kalau korang ade kat sini..
Akak belanja korang makan..
:P :P :P



Ni lagu betulnyer..
Memang power budak tu..
Tabik spring kat korang..
:D

p/s : budak2 ni mengingatkan aku pada Najib.. my best friend time tingkatan 1-3.. :).. sebab perangai dan muka sama.. hahaha.. cam aku jugak.. nakal2..

2 comments:

Rashid said...

Memang boleh kalahkan mawi suatu hari nanti.. hehe

kreatif pula tu ..

Putri said...

mawi je? Suara budak tu lagi best dari mawi la cikgu.. kih3x..

A'ah, kreatif..nanti leh ade band sendirik. :P