Thursday, January 7, 2010

Pantai Teluk Ketapang, Kuala Terengganu


Semalam, kami gi pusing2 kat pantai Teluk Ketapang lepas office..
Ambil gambar awan.. comel banget awannya dong..
awan kumulus gitu..
ni gambar2 yang kami sempat rakamkan..


Ni Fahmie a.k.a mehmed ambik.. aku just telan angin jerk kat situ.. memerhatikan alam ciptaan Allah yang amat indah.. hilang segala tekanan aku.. :P



Ni awan kumulus yang sempat kami rakam.. gambar ni aku x tahu sape ambik.. samada aku or adik aku.. :P
tapi yang pasti awan tu memang lawo lah..



Inilah keadaan Pantai Teluk Ketapang.. Bakal dibangunkan nanti untuk pelancong..




Ni pondok kat situ.. sudut ni x menarik sangat sebab aku snap dari atas moto..
sebenarnye aku snap gambar punyalah banyak, tetapi terdelete..
huhuhuhu..memang sedih, tepi xpe..lain kali kiter gi ambik lagi.. :)

Inilah rupanya Pantai Teluk Ketapang di Kuala Terengganu..
Kalau sesape teringin nak ke Terengganu, silalah berkunjung ke sini..
Inilah pantai yang ditambak tu..
..:).. (^_^)



6 comments:

PUTRA NASNUR said...

salam..pantai kat terenggganu mmg lawa. Lebih2 lagi dekat pantai kampung rhu sepuluh.

Putri said...

w.salam wbt..
oo.. org trg ek..
pantai kat Terengganu memang cantik, Alhamdulillah :)
try la dtg KT.. Pantai depan airport..

Al-Farosyah said...

Cantiknya gambar yang Putri ambik. mmg ade bakat la. akak lebih tertarik ngan gambarnye.. :p

Putri said...

akak datanglah ke Terengganu ..
mintak2 time akak datang tu, Putri dah ada kereta..
boleh bawak akak jalan-jalan keliling Terengganu..

Al-Farosyah said...

InsyaAllah, kalau ada masa dan peluang ke sana ok. :)

Putri said...

okies.. im waiting always..