Monday, January 25, 2010

Petani Cyber

My Farm.. setelah ku menjadi petani cyber selama 3 hari :P



Ni plak hari yang ke-5



hehehehe..
buang masa tak ek?
kadang2 tu rasa buang masa jugak..
tapi aku just pungut setiap hari kul 7.30 jerk :D
dapat jugak lupekan hati aku yang lara ni kejap..
:D :D :D

6 comments:

Al-Farosyah said...

Jangan addicted ngan game ni sudah la ek Putri. Adik akak akira tu sampai jadi gian asyik main game ni jek. Tapi sekadar main sambil lalu takpe kan. Untuk release tension :)

Putri said...

hehehe.. dah addicted dah kak..
akak, bila akira nak add putri dalam friend list die?

Al-Farosyah said...

akira? hm, nanti akak tanya kat dia ek.. :)

Putri said...

okies :D hehehehe..

neo said...

hahaha petani yang berjaya dlm cyber

Putri said...

:D.. dlm cyber jer watpe..huhuhu xde hasil.