Wednesday, January 27, 2010

Penghinaan Kepada Islam



Dah agak lama aku tak menjengah yahoo mail aku..
Banyak email tertunggak yang tak dibaca..
Dalam banyak2 email yang dihantar..
Aku hanya bukak 2 email sahaja..
Satu email yang berkaitan soklan kuiz tuk Bulan Kemerdekaan daripada Saudari Ixora..
dan satu lagi email dari kawan aku, Ana Abdullahi..
Email ni berkaitan dengan penghinaan terhadap Islam..
dalam email tu mereka paparkan gambar seorang wanita yang membuat tatu nama Allah, Nabi Muhammad S.A.W dan ayat "Bismillahirrohmanirrohiim" pada badannya.
Begitu biadabnye mereka terhadap umat Islam..
Terlalu biadab terhadap Allah..
Aku doakan agar dia dan orang-orang seangkatan dengannya agar Allah menunjukkan kebenaran kepada mereka.. dan kepada orang2 sekeliling mereka..
Aminn..

4 comments:

Al-Farosyah said...

Mudah-mudahan sepotong ayat 'Bismillah' itu akan menjadi penyebab hidayah Allah turun padanya. siapa tahu sok lusa tetiba dia dapat cahaya kebenaran then masuk Islam n vanish tattoo tersebut. tapi jika hidayah tak sampai padanya, moga Allah menunjukkan pula kebenaran dan kekuasaanNya yang sebenar. Amin.

Putri said...

doakan Allah bagi petunjuk untuk die, dan org lain masuk Islam.. aminn..

neo said...

ambekpistol tembak je putri...

Putri said...

Kita tidak diberi hak untuk membunuh sesama manusia.. doakan agar dia mendapat hidayah Allah.. tapi kalau murtad memang hukumnya bunuh aja..